Foto duif
  De witte bruidsduiven staan symbool voor liefde, wederzijdse trouw, geluk, vrede en voorspoed.
 
 


Witte bruidsduiven verhuur

Wim en Lyda de Bie uit Alblasserdam geven u deze mogelijkheid.
Aanstaande bruidsparen kunnen gebruik maken van deze unieke service op hun trouwdag.
Het meest romantische is toch wel het loslaten van witte bruidsduiven, na de plechtigheid op het stadhuis of kerk. Deze witte bruidsduiven staan symbool voor liefde, wederzijdse trouw, geluk, vrede en voorspoed. Dit zijn toch die dingen die je het bruidspaar toewenst? En wat is er dan mooier dan dit te symboliseren met het loslaten van witte bruidsduiven.

U kunt kiezen voor 2 of meerdere witte bruidsduiven. Het laten uitvliegen van witte bruidsduiven is een mooie symbolische afsluiting na de huwelijksvoltrekking op het stadhuis of na de kerkdienst. Bruid en bruidegom krijgen ieder een witte bruidsduif in de hand aangeboden. Na het loslaten zullen deze duiven, trouw aan elkaar, samen in één richting wegvliegen. Uw fotograaf heeft de mogelijkheid om hiervan mooie foto´s te maken. Dé gelegenheid voor ouders, familie of vrienden om het bruidspaar verrassend te feliciteren op een heel bijzondere manier, direct na de huwelijksvoltrekking.

Onze duiven zijn zo getraind dat ze op elke locatie, ver van hun hok na lossing weer naar huis vliegen.

De witte bruidsduiven kunnen natuurlijk ook losgelaten worden bij andere gelegenheden, bijvoorbeeld bij winkelopeningen, jubilea en andere evenementen.
Wij bezorgen witte duiven in o.a. in de regio Zuid-Holland. Neem voor meer informatie contact op met ons.


   
           
©Copyright 2008 Wittebruidsduivenalblasserdam.nl